Wie ben ik

Ik ben Peter Rongen, geboren en getogen in Tienray uit de voormalige gemeente Meerlo-Wanssum    We behoren nu tot  de Gemeente Horst aan de Maas welke gelegen is Noord Limburg.
1898 vk1882 bk

Ben ca 40 jaar geleden begonnen met een familie onderzoek. Of te wel een stamboom onderzoek. Door deze boeiende hobby ga je steeds verder, als alleen maar gegevens zoeken en noteren, uit de archieven. Je breid je hobby dan ook meer en meer  uit.
Door verzamelen van diverse soorten van Akten, overlijdensbrieven, geboorte kaarten enz .Ook kom je dan snel uit bij de bidprentjes of wel doodsprentjest, van naamgenoten, aanverwanten enz enz.

Maar van het een komt het ander, door dat familie en naam genoten , mij prentjes  toe stuurden, ter aanvulling van het stamboom onderzoek.
Kwam het regelmatig  voor,dat er  overige prentjes tussen zaten. Dit werden er dan ook meer en meer. Hierdoor is mijn tweede hobby ontstaan. het verzamelen van doodsprentjes cq bidprentjes

Vele bezoeker maken dan ook dankbaar gebruik van mijn verzameling.

Indien u in het bezit bent van doodsprentjes, en deze een waardevolle bestemming wilt geven. laat het dan even weten.Contact 

Heeft u naar aanleiding van het bezoeken van deze website nog vragen of suggesties verneem ik dit graag via Contact

oppalfens 1841-1894 vkoppalfens 1841-1894 bk
terug naar Home